Indendørs glas

Vi tilbyder alt i indvendig glas

Har du overvejet at benytte dig mere af indvendigt glas? Så̊ har du en række forskellige muligheder for både at gøre dit hjem pænere og effektivt. Vi kan hjælpe med forskellige typer af indvendige glas, der helt sikkert kan pifte dit hjem op på flere måder. Det er vigtigt, at du kender til de forskellige typer, når du skal til at indrette eller ændre i din indretning.

Du kan få lavet indvendigt glas i høj kvalitet mange steder i landet. Det kunne blandt andet være i Thisted, Holstebro, Mors, Skive og Aalborg.


Brusekabiner og bruseafskærmning

Er du i gang med renovering af dit badeværelse? Så̊ er det oplagt at få lavet en lækker brusekabine i glas. Det giver et åbent og luftigt badeværelse. Vi kan lave brusekabinen lige præcis, som du ønsker. Vi kan derfor skræddersy og speciallave en brusekabine, sådan den passer til dine behov og dit badeværelse.

Vi ved hvor vigtigt det er, at din brusekabine er af høj kvalitet, da den skal kunne holde i mange år frem. Hvis ikke du har plads til eller brug for en stor brusekabine, så kan du også blot vælge at få lavet en bruseafskærmning. Det er en smart og enkel løsning, hvor vi laver en glasvæg, der fungerer som en barriere for vandet.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Glasvægge

Glasvægge er en enkel og flot løsning til flere forskellige ting i ens bolig, når der skal opdeles rum. Det sørger for, at der kan komme lys i flere forskellige rum. Herudover har du også mange forskellige muligheder, når det kommer til type af glasvæg. Vi kan sagtens hjælpe med at rågive omkring en glasvæg. 

Vi kan lave forskellige typer af glasvægge. Det kunne være en fuldglasvæg, fastholdt glasvæg i alu-profiler i top, bund eller sider. Det er en ideel løsning til dig med et kontorlandskab, der har brug for at afskærme for lyd og aktivitet, hvor det stadigvæk skal føles åbent og stort at være i.


New Yorker væg

Vi laver også en speciel type glasvæg, der kaldes for en New Yorker væg. Det er en glasvæg, hvor der er flere forskellige felter. Her ville vi blandt andet kunne benytte stålprofiler for at markere de forskellige felter. Det giver lidt mere fylde til væggen sammenlignet med en helgas væg, hvilket gør den populær.

Den kan bruges til en række forskellige ting. Det kan være opdeling af rum. Vi kan lydisolere den, sådan at der slet ikke kommer lyd igennem, hvilket kan være belejligt på et stort kontor.


Spejle

Spejle er en af de ting, der bliver brugt i mange forskellige steder i huset. Det kan være på værelset eller badeværelset, hvor der er brug for et spejl. Det kan også være i en gang, hvor du lige får brug for at tjekke dig selv inden du går ud ad døren. Så vi kan sætte spejle op rigtig mange forskellige steder i din bolig eller dit kontor. 

Vi ved, at et spejl har mange funktioner og er meget essentiel for manges hverdag. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at kvaliteten er høj. Vi leverer derfor kun spejle af højeste kvalitet. 

Få et uforpligtende tilbud fra os

Når du kontakter en glarmester i Thisted –  Holstebro – MorsSkiveAalborg, bør du altid kunne få et uforpligtende tilbud. Det kan du naturligvis også få hos os.

Et uforpligtende tilbud betyder, at du får et cirka prisoverslag på et projekt. Vi vil også give dig en idé, om hvor lang tid det vil tage at føre projektet ud i livet.

Prisoverslaget og det uforpligtende tilbud sker ofte på baggrund af et besøg fra os. Hvis det er et simpelt projekt, er det måske ikke nødvendigt med et besøg. I løbet af besøget kan vi også give dig gode råd. Det kan for eksempel være, at vi har gode råd til, hvordan dit projekt bliver endnu bedre.

Det er vigtigt at afklare formålet med installationen af indendørs glas og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for indendørs glasinstallationen, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af indendørs glasinstallationen, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type glas der vil blive brugt i indendørs installationen, så man sikrer, at det passer til formålet og til ens personlige præferencer.

Det er vigtigt at overveje, hvordan indendørs glasinstallationen vil påvirke det eksisterende miljø og boligindretning, og om der er særlige hensyn, der skal tages.