Glarmester Skive

Indendørs glasprojekter i Skive

For os kan indendørs projekter være rigtig mange ting. Det er nemlig bare alt det arbejde, som omhandler glas indenfor. Det gælder blandt andet:

Spejle

Spejle er naturligvis også bare glas. Hvis du leder efter et nyt spejl, er det selvfølgelig nærliggende bare at tage et smut i den lokale møbelbutik. Men hvis du ønsker et mere specielt spejl, kan du altså kontakte os. Vi kan nemlig opfylde dine ønsker om specielle mål eller former, som du ikke kan finde i en normal butik. 

Brusekabiner

Hvis du er i gang med den helt store renovering af badeværelset, kan du lige så godt skifte brusekabinen ud også. Vi kan lave en brusekabine lige netop, som du gerne vil have den. Det gælder også noget så simpelt som en bruseafskærmning. Når du hyrer en professionel som os, har du selv rigtig meget at sige. Du kan for eksempel selv være med til at bestemme, hvilket glas brusekabinen skal være lavet af. Vi rådgiver dog altid.

Glastrapper

Glarmestre hos os kan som sagt lidt af hvert. Det indebærer også at kunne lave en glastrappe i lige netop de mål, som du har i tankerne. Glastrapper kan være utrolig flotte og stilfulde, men det er altså vigtigt, at de er lavet ordentligt. Det er du sikret, at de er, hvis du vælger os til at lave din næste glastrappe omkring Thisted – Mors – Skive – Aalborg.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Udendørs glasprojekter i Skive

Vi arbejder dog som sagt ikke kun indendørs. Der findes masser af udendørsprojekter, som kræver en vores glarmestres evner. Det er for eksempel:

Facadeglas

Facadeglas er de store glaspartier, som findes på mange store bygninger såsom kontorer. Vi tilbyder blandt andet disse to forskellige slags glas: enkeltglas og termoglas. Termoruder er lidt dyrere, men holder til gengæld bedre på varmen. Det betyder, at der på sigt er penge at spare på en lavere varmeregning. 

Glasværn

Vi bruger rigtig meget tid udendørs på at montere glasværn. Glasværn er en slags hegn – som altså er lavet af glas. Det er for eksempel populært at afskærme en terrasse eller altan med glasværn. Det kan nemlig give dig lidt mere privatliv sammenlignet med et almindeligt metal stakit. 

Sikringsglas

Har du brug for ekstra sikkerhed? Så kan vores glarmestre i Thisted – Mors – Skive – Aalborg også hjælpe der. Vi kan nemlig installere blandt andet skudsikkert glas. Det kan der være mange grunde til, at du kan have brug for. Vi har også indbrudshæmmende glas. Det er perfekt til forskellige butikker såsom for eksempel en guldsmed eller lignende. Det kan være rigtig rart med den ekstra sikkerhed.

Leder du efter en god glarmester i ThistedMorsSkiveAalborg

… Så er vi et fremragende valg. Der findes utrolig mange glarmestre, og det kan derfor være svært for dig at udvælge en, som du stoler nok på. Her er derfor nogle fif til, hvordan du finder en god en.

Find en lokal glarmester i Skive

Hvis du kontakter en lokal glarmester, har du den fordel, at du kan spørge venner og bekendte, om de har brugt samme person. Vi består af lokale glarmestre i Thisted – Holstebro –  Mors – Skive – Aalborg, og du kan sagtens stole på, at vi leverer et fremragende arbejde. Spørg bare vores tidligere kunder.

Se tidligere arbejde

Når du kontakter en fagperson, kan du altid spørge, om du må se vedkommendes tidligere arbejde. Så kan du se, om du bryder dig om resultaterne. Det kan du selvfølgelig også gøre her os. Vi har masser af billeder, som vi gerne viser frem.

Sørg for at din glarmester er uddannet

Det lyder måske af meget, men det er faktisk en rigtig god idé at sørge for, at vedkommende faktisk er uddannet indenfor glas. Vi står 100% indenfor alle vores medarbejdere og deres uddannelser.

Få et uforpligtende tilbud fra os

Når du kontakter en glarmester i Thisted – Holstebro – MorsSkiveAalborg, bør du altid kunne få et uforpligtende tilbud. Det kan du naturligvis også få hos os.

Et uforpligtende tilbud betyder, at du får et cirka prisoverslag på et projekt. Vi vil også give dig en idé, om hvor lang tid det vil tage at føre projektet ud i livet.

Prisoverslaget og det uforpligtende tilbud sker ofte på baggrund af et besøg fra os. Hvis det er et simpelt projekt, er det måske ikke nødvendigt med et besøg. I løbet af besøget kan vi også give dig gode råd. Det kan for eksempel være, at vi har gode råd til, hvordan dit projekt bliver endnu bedre.

Glarmester Skive - Glarmester Birch - glas med garanti v3 sh - Glarmester Skive