Solfilm

Solfilm udføres på biler, kontorbygninger samt privateboliger

Hos Glarmester Birch i Thisted har vi stor erfaring med at udføre arbejde med Solfilm på køretøjer, fritidsboliger, kontorbygninger samt private hjem. At få tilføjet solfilm har flere funktioner, der både har en positiv effekt på funktionaliteten og udseendet – uanset typen af opgaven.

At få tilføjet solfim hjælper blandt andet med:

  • Flottere udseende på dit køretøj
  • Køligere indeklima, uden en dyr elregning
  • Reducering af UV indekset

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Når du kontakter en glarmester i Thisted – Mors – Skive – Aalborg, bør du altid kunne få et uforpligtende tilbud. Det kan du naturligvis også få hos os.

Et uforpligtende tilbud betyder, at du får et cirka prisoverslag på et projekt. Vi vil også give dig en idé, om hvor lang tid det vil tage at føre projektet ud i livet.

Prisoverslaget og det uforpligtende tilbud sker ofte på baggrund af et besøg fra os. Hvis det er et simpelt projekt, er det måske ikke nødvendigt med et besøg. I løbet af besøget kan vi også give dig gode råd. Det kan for eksempel være, at vi har gode råd til, hvordan dit projekt bliver endnu bedre

Det er vigtigt at afklare formålet med installationen af solfilm og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for solfilm installationen, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af solfilm installationen, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type solfilm der vil blive brugt, så man sikrer, at det passer til formålet og til ens personlige præferencer.

Det er vigtigt at overveje, hvordan solfilmen vil påvirke det eksisterende vinduesdesign, og om der er særlige hensyn, der skal tages for at sikre, at det passer til resten af bygningens udseende.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.