Udendørs glas

Vi hjælper med alt inden for udvendige glas

Har du et projekt, som indebærer udvendige glas, men er ellers på helt bar bund? Så er du kommet til det rigtige sted. Her er nemlig alt det, som du skal vide om udvendige glas til et væld af forskellige projekter i Thisted, Holstebro, Mors, Skive og Aalborg området.

 

Vi tilbyder forskellige former for udvendige glas

Glas er ikke bare glas. Det er muligt at opdele glas i indvendige glas og udvendige glas, men selv den opdeling er ikke altid skarp nok. Der findes nemlig utrolig mange former for udvendige glas.

Denne glas form bruges til projekter, som har brug for glas, som vender ud mod naturen. Det er for eksempel glas til vinduer. Det er ikke det samme som indendørs glas, da udendørs glas ofte skal være stærkere og mere resistent. 

Store kontorbygninger eller museer har for eksempel ofte facadeglas. Vi har dog flere typer facadeglas. Nogle af vores facadeglas har for eksempel en spejlende effekt. Det betyder, at folk, som står udenfor, ikke kan se ind. Det er også muligt at tilkøbe facadeglas med en termoeffekt hos os. Det betyder, at der er mindre risiko for træk. 

Hvis du har en butik med et stort glasparti, er det også lavt af udvendige glas. Det er mere holdbart og kan holde til lidt af hvert. Hvis du har mange værdigenstande i din butik, kan du dog vælge endnu tykkere glas. Det kan for eksempel være skudsikkert- eller indbrudshæmmende glas.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Vi kan hjælpe med alle slags udvendige glas

Hos os er alle vores medarbejdere udannede glarmestre. Sådan en uddannelse tager fem år, hvilket betyder, at vi har lært lidt af hvert. 

Vi kan for eksempel hjælpe dig med at finde lige netop det glas, som passer bedst til din kontorbygning eller butik. Vi kan dog også hjælpe med mindre projekter til hjemmet. Det gælder for eksempel et glasværn eller din smadrede rude.

Vores glarmestres evner er dog ikke begrænsede til huse eller bygninger. Vi kan også udskifte din bilrude eller sætte spejle op i dit nye badeværelse. Står du med et projekt vedrørende udvendige glas i Thisted – Mors – Skive – Aalborg? Så bør du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig med udvendige glas? Kontakt os i dag

Du behøver dog ikke eje en butik eller en stor bygning for at have brug for udvendige glas. Køb for eksempel et glasværn igennem os til din altan eller terrasse derhjemme. Det giver lidt mere privatliv samt læ. Det giver også en vis sikkerhed, hvis du for eksempel har små børn derhjemme. 

Hos os kan du også få glas til drivhuse. Drivhuse skal gerne være varme og fugtige for, at tingene gror ordentligt. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med glaskvaliteten. Du kan vælge at købe et helt færdigt drivhus fra en byggeforretning, men vi kan altså også tilbyde et drivhus lavet til lige netop din have.  

Kontakt os i dag og lad os tage et snak om dine behov, så hjælper vi dig godt i mål med glasmesterarbejdet udvendigt!

Det er vigtigt at afklare formålet med installationen af udendørs glas og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for udendørs glasinstallationen, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Skal du have hjælp til at fastlægge din projekt for udendørs glas, så kontakt os for professionel hjælp.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af udendørs glasinstallationen, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type glas der vil blive brugt i udendørs installationen, så man sikrer, at det passer til formålet og til det danske klima.

Det er vigtigt at overveje, hvordan udendørs glasinstallationen vil påvirke det eksisterende udendørs miljø og arkitektur, og om der er særlige hensyn, der skal tages.